Μοντεσσόρι Οι Αριθμοί

0153442_1842592 0153443_1842593
15,00 €
Κωδικός: SMM63221
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η υπολογιστική σκέψη διεγείρεται καλώντας το παιδί να ταιριάξει με τους αριθμούς και τις κάρτες των συμβόλων, μαθαίνοντας να αναγνωρίζει τους ζυγούς και τους μονούς αριθμούς. Χρησιμοποιώντας την αίσθηση της αφής στις κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τα αριθμητικά σύμβολα, ενώ ακόμα γράφοντας στο μαυροπίνακα, θα μάθουν να αντιστοιχίζουν τους αριθμούς με τις ποσότητες, όπως επίσης και τη διαφοροποίηση μεταξύ μονών και ζυγών αριθμών.

Το κουτί περιέχει 10 κάρτες αριθμών με υφή γυαλόχαρτου από το 0-9, μαυροπίνακα, κιμωλίες και σφουγγαράκι, 10 μικρές κάρτες με αριθμούς, 10 εικονογραφημένες κάρτες με ποσότητες, 59 μάρκες μονών και ζυγών αριθμών (55 για το παιχνίδι και 4 ανταλλακτικές, οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία.

Η σειρά Μοντεσσόρι-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Μοντεσσόρι με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Μαρία Μοντεσσόρι ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.

 

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top