Προφίλ

Η εταιρεία Cosy Corner ειδικεύεται στην πώληση προϊόντων από απόσταση με βασικό γνώμονα τους νέους γονείς.

Το ξεκίνημα

Η ιδέα για τη δημιουργία της Cosy Corner ξεκίνησε το 2005, όταν θελήσαμε να συμβάλουμε στη δημιουργία μιας ζεστής φωλιάς για την καινούργια οικογένεια. Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που ονομάσαμε την εταιρεία μας “Cosy Corner” (ζεστή γωνιά). Σε συνδυασμό με τις προσωπικές εμπειρίες μας ως γονείς, θέλαμε να προσφέρουμε προϊόντα που αναζητούσαμε και εμείς όταν ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε οικογένεια.

Σκοπός

Βασικός σκοπός μας είναι να διερευνούμε τη διεθνή και ελληνική αγορά αναζητώντας νέα, πρωτοποριακά και πρακτικά προϊόντα και στην συνέχεια να τα προσφέρουμε στους πελάτες μας, παραδίδοντάς τα κατευθείαν στο σπίτι, εύκολα και γρήγορα.

Πως το κάνουμε;

Ο κυριότερος τρόπος πώλησής μας είναι από απόσταση, δηλαδή μέσω καταλόγων και διαδικτύου. Από το 2009, μετά από επιθυμία των πελατών μας, επεκταθήκαμε και στη λειτουργία χώρου παραλαβής (Collection Point), επιτρέποντας έτσι στους πελάτες μας να βλέπουν από κοντά τα προϊόντα μας.

Αναζητούμε προϊόντα με βασικό κριτήριο τις προτάσεις των πελατών μας. Φροντίζουμε να προσφέρουμε εξειδικευμένα προϊόντα σε προσιτές τιμές. Παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, ακούμε τους γονείς και τις ανάγκες τους και ερευνούμε την αγορά προκειμένου να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επειδή καταλαβαίνουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, παραδίδουμε τις παραγγελίες σας κατευθείαν στη διεύθυνση που επιθυμείτε. Δεχόμαστε παραγγελίες όλο το 24ωρο μέσω της ιστοσελίδας μας, ενώ μπορείτε να δίνετε την παραγγελία σας και μέσω τηλεφώνου, καλώντας στο 2294077272 καθημερινά Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 - 13.00, Σάββατο 10:00-14:00. Προτεραιότητά μας είναι να παραδίδουμε την παραγγελία σας στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ο οποίος είναι μόνο 2-3 ημέρες από την παραγγελιοληψία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από τον χώρο μας (26χλμ Λεωφόρος Μαραθώνος, Ραφήνα) πρέπει να έχει προηγηθεί παραγγελία προκειμένου να είναι διαθέσιμα για την παραλαβή σας.

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος που αφιερώνει ο γονέας στο παιδί του είναι πολύτιμος και πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας θα διευκολύνουν το ρόλο του νέου γονέα και θα καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του παιδιού.

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της Cosy Corner!

Μείνετε συντονισμένοι με νέα και προΪόντα της Cosy Corner!

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ NEWSLETTER

© Cosy Corner. All rights reserved.

ΜΕΝΟΥ

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

Το κατάλαβα