Μοντεσσόρι Αυτό Εδώ, Αυτό Εκεί

Παιχνίδι Ταξινόμησης Μοντεσσόρι
Παιχνίδι Ταξινόμησης Μοντεσσόρι Παιχνίδι Ταξινόμησης Μοντεσσόρι
22,00 €
Κωδικός: SMM63220
Απόθεμα: Εξαντλημένο
Διαθεσιμότητα: Εντός 30 ημερών
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το παιδί με την χρήση ειδικών πρακτικών λαβίδων εξασκεί την επτή κινητικότητα του, αναπτύσει τις δεξιότητές του του και μαθαίνει να ταξινομεί αντικείμενα διαφορετικών σχημάτων και χρωμάτων.
Το κουτί περιέχει 3 διάφανα κύπελλα, 1 σακουλάκι με τα πομ-πομ, 36 αποσπώμενα αντικείμενα από αφρολέξ, 1 τσιμπιδάκι, 6 δίσκους ταξινόμησης από χαρτόνι, 3 ένθετα κομμάτια από χαρτόνι (φίλτρα) για τα κύπελλα, 3 μεγάλες καρτέλες εικόνας από χαρτόνι με 3 διαφορετικά περιβάλλοντα, οδηγίες με προτάσεις για παιχνίδι.

Κατάλληλο από 3 ετών

Η σειρά Μοντεσσόρι-Clementoni παρουσιάζει παιχνίδια και βιβλία εμπνευσμένα από τη μέθοδο Μοντεσσόρι με στόχο την ανάπτυξη των ψυχοκινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσω της συμμετοχής τους σε πρακτικές, αισθητηριακές και γνωστικές δραστηριότητες. Πρόκειται για μια εκπαιδευτική προσέγγιση που αναπτύσσει την ανεξαρτησία και το σεβασμό των φυσικών ταλέντων των παιδιών, ενισχύοντας τις ικανότητές τους χωρίς να τους ασκείται πίεση. Η Μαρία Μοντεσσόρι ονειρεύτηκε να διδάξει χαρούμενα παιδιά και να τους δείξει το σωστό δρόμο προς την ανακάλυψη των ταλέντων τους.

 

Share:
Σχετικά Πρϊόντα

Δείτε σχετικά προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν με βάση το παραπάνω προϊόν.

Back To Top